Tel: 018 538 889  E-mail: info@poliklinikahuman.rs

OTVORENA JE NOVA POLIKLINIKA HUMANO - Poliklinika HUMANO je vrhunska specijalizovana medicinska ustanova, registrovana kao „Poliklinika za oblast radiologije, hirurgije i urologije“, Niš, Bulevar Dr Zorana Đinđić br. 15.

 

POLIKLINIKA HUMANO

Poliklinika HUMANO je vrhunska specijalizovana medicinska ustanova, registrovana kao „Poliklinika za oblast radiologije, hirurgije i urologije“, Niš, Bulevar Dr Zorana Đinđić br. 15.

Zahvaljujući timu visokokvalifikovanog stručnog kadra obučenog da odgovori i najspecifičnijim zahtevima savremene medicinske nauke, nastojimo da pružimo pacijentima široku paletu standardnih i specifičnih usluga u skladu da svetskim standardima savremene medicinske dijagnostike i terapije. Vrhunska opremljenost Poliklinike HUMANO, visoko stručni i iskusni kadar, kao i sprovođenje interne i eksterne kontrole kvaliteta, garantuju korisnicima usluga i njihovim lekarima potpunu pouzdanost i verodostojnost rezultata, neophodnih za postavljanje dijagnoze, praćenje toka bolesti, uvođenje ili usklađivanje terapije, a iznad svega najkvalitetniju zaštitu zdravlja korisnika usluga. Informacioni sistem koji poseduje poliklinika omogućava stvaranje baze podataka svih pacijenata. Poliklinika HUMANO u saradnji sa poliklinikom HUMAN kao i velikim brojem državnih i privatnih zdravstvenih ustanova i ordinacija u Nišu i širom Srbije, u mogućnosti je da pruži svojim pacijentima brojne ugovorom definisane usluge. Opredeljenje Poliklinike HUMANO je da prati savremene svetske trendove u oblasti radiologije, hirurgije i urologije, kao i da u svom radu primenjuje najnovija naučna i stručna saznanja, a u cilju postizanja što kvalitetnijih rezultata. To je omogućeno poštovanjem i primenom principa dobre medicinske prakse i međunarodnih medicinskih, kao i svih nacionalnih i evropskih propisa i normi u zdravstvu.

 

OBLASTI MEDICINE

KLINIČKI PREGLEDI

OPŠTA PRAKSA

U Poliklinici Humano radi visoko obrazovani stručni kadar, koji kontinuirano prati savremena naučna dostignuća u medicini. Pregled lekara opšte prakse podrazumeva uzimanje anamnestičkih podataka o opštem zdravstvenom stanju pacijenta i o trenutno aktuelnoj bolesti, kompletan klinički pregled sa merenjem krvnog pritiska, pulsa i telesne težine. Prilikom prvog pregleda lekara opšte prakse vreme nije ograničeno i pregled traje koliko je to potrebno pacijentu

SPECIJALISTIČKI PREGLEDI

Pozivamo vas da brigu o Vašem zdravlju prepustite nama, jer mi smo u mogućnosti da u najkraćem mogućem roku bolest dijagnostifikujemo i lečimo ili vas usmerimo na pregled adekvatnog specijaliste. Tim vrhunskih stručnjaka i najsavremenija dijagnostička oprema omogućava vam da u našoj poliklinici obavite niz specijalističkih pregleda onda kada vam je to potrebno. Poliklinika HUMANO je ponosna na saradnju sa uvaženim profesorima Medicinskog fakulteta Univerziteta u Nišu i brojnim iskusnim stručnjacima i specijalistama iz oblasti radiologije, hirurgije i urologije. Pored pregleda lekara opšte prakse i specijalista, u Poliklinici HUMANO možete obaviti i sistematske preglede kako bi se stekao uvid u opšte zdravstveno stanje pacijenta i omogućilo sprečavanje ili rano otkrivanje bolesti. U nastojanju da obezbedimo najviši stepen kvaliteta usluga, organizovali smo terensku službu koja obezbeđuje pregled lekara opšte prakse, specijalističke preglede kao i mogućnost uzorkovanja materijala za dopunske analize u uslovima udobnosti vašeg doma. Naš cilj je takođe i da nastojimo da informišemo i edukujemo naše pacijente kako bi povećali njihovu svest o prevenciji bolesti i očuvanju zdravlja.

Od dodatnih usluga vam nudimo sledeće:

 • EKG Holter
 • EKG 24h Holter
 • EKG 48h (dva dana)
 • Holter EKG 72h (tri dana)
 • Holter EKG 96h (četiri dana)
 • Holter EKG 120h (pet dana)
 • Holter EKG 144h (šest dana)
 • Holter EKG 168h (sedam dana)
 • Holter krvnog pritiska 24h
 • Holter krvnog pritiska 48h (dva dana)
 • Test opterećenja
 • Stres-ehosonografski kardiološki test
 • Spirometrija
 • Osteodenzitometrija
 • Merenje na Body analiser-u
 • Davanje infuzije
 • Davanje injekcije muskularno
 • Terapija kiseonikom 

  Zakažite Vaš pregled putem telefona, a mi ćemo Vam izaći u susret u najkraćem mogućem roku!

AKTUELNOSTI

cache/resized/4d37c06eb21d3079e18ca982b8476802.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
U cilju razvijanja svesti o važnosti zdravlja i prevenciji raznih bolesti, Poliklinika Human Vam omogućava da po promotivnim cenama obradujete svoje prijatelje, članove porodice ili poslovne saradnike kupovinom VAUČERA! Poliklinika Human, prijatelj Vašeg zdravlja!      
cache/resized/296e897726df06a97644599fd5f31db5.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
Nepravilna i nezdrava ishrana postala je jedan od najvažnijih problema savremenog čoveka. Zdrava ishrana čoveku omogućava da se zaštiti od mnogobrojnih fizičkih i psihičkih bolesti. Savremena medicina je nakon dugogodišnjeg istraživanja potvrdila da je savremeni način života u sprezi sa ...
cache/resized/a6847ca7b61be62aba5cb3f7c2c23f03.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
Otkrijte na vreme uzrok alergija kod dece,  ojačajte im imunitet i sprečite nastanak komplikacija. U Poliklinici Human možete odraditi pedijatrijski panel koji sadrži 10 inhalatornih i deset nutritivnih alergena. Poliklinika Human, prijatelj Vašeg zdravlja!

AKTUELNOSTI

INFO

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

PRATITE NAS