Tel: 018 538 889  E-mail: info@poliklinikahuman.rs

Poliklinika Human

 Poliklinika HUMAN je vrhunska specijalizovana medicinska ustanova, registrovana kao „Poliklinika za oblast interne medicine, laboratorije za medicinsku biohemiju, laboratorije za mikrobiologiju i laboratorije za patohistologiju“, Niš, Bulevar Dr Zorana Đinđića 14-24.

 

Osnovana je 2007. godine. U njoj radi visokokvalifikovani stručni kadar koji je obučen da odgovori i najspecifičnijim zahtevima savremene medicinske nauke.

Poliklinika HUMAN pruža pacijentima široku paletu standardnih i specifičnih laboratorijskih analiza i usluga koje pokrivaju sve oblasti medicine, u skladu sa SVETSKIM STANDARDIMA SAVREMENE LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE.

Poliklinika je opremljena najsavremenijom medicinsko – laboratorijskom opremom renomiranih svetskih proizvođača. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim biohemijskim, hematološkim i imunohemijskim analizatorima što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu. Informacioni sistem koji poseduje poliklinika omogućava stvaranje baze podataka svih pacijenata.

Vrhunska opremljenost Poliklinike HUMAN, visoko stručni i iskusni kadar, kao i sprovođenje interne i eksterne kontrole kvaliteta, garantuju korisnicima usluga i njihovim lekarima potpunu pouzdanost i verodostojnost rezultata, neophodnih za postavljanje dijagnoze, praćenje toka bolesti ili uskladjivanje terapije, a iznad svega najbolju zaštitu zdravlja korisnika usluga.

Poliklinika“HUMAN“ sarađuje sa velikim brojem državnih i privatnih zdravstvenih ustanova i ordinacija u Nišu i širom Srbije, pružajući ugovorom definisane usluge njihovim pacijentima.

Patronažna služba Poliklinike HUMAN na zahtev korisnika vrši uzorkovanje u kućnim uslovima na teritoriji Niša. Ova ekipa terenske službe ujedno obezbeđuje transport uzoraka pod strogo kontrolisanim propisanim uslovima.

Opredeljenje Poliklinike HUMAN je da prati savremene svetske trendove u oblasti biohemije, mikrobiologije sa parazitologijom, patohistologije i interne medicine, kao i da u svom radu primenjuje najnovija naučna i stručna saznanja, a u cilju postizanja što kvalitetnijih rezultata. To je omogućeno poštovanjem i primenom principa dobre laboratorijske prakse i standarda medicinske laboratorije – Posebni zahtevi za kvalitet i kompetentnost SRPS ISO 15189:2015, kao i svih domaćih, ali i evropskih propisa i normi u zdravstvu i laboratorijskoj delatnosti.

 

AKTUELNOSTI

cache/resized/4d37c06eb21d3079e18ca982b8476802.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
U cilju razvijanja svesti o važnosti zdravlja i prevenciji raznih bolesti, Poliklinika Human Vam omogućava da po promotivnim cenama obradujete svoje prijatelje, članove porodice ili poslovne saradnike kupovinom VAUČERA! Poliklinika Human, prijatelj Vašeg zdravlja!      
cache/resized/296e897726df06a97644599fd5f31db5.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
Nepravilna i nezdrava ishrana postala je jedan od najvažnijih problema savremenog čoveka. Zdrava ishrana čoveku omogućava da se zaštiti od mnogobrojnih fizičkih i psihičkih bolesti. Savremena medicina je nakon dugogodišnjeg istraživanja potvrdila da je savremeni način života u sprezi sa ...
cache/resized/a6847ca7b61be62aba5cb3f7c2c23f03.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
Otkrijte na vreme uzrok alergija kod dece,  ojačajte im imunitet i sprečite nastanak komplikacija. U Poliklinici Human možete odraditi pedijatrijski panel koji sadrži 10 inhalatornih i deset nutritivnih alergena. Poliklinika Human, prijatelj Vašeg zdravlja!

AKTUELNOSTI

INFO

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

PRATITE NAS